Kuna covid-19 on laastavalt môjunud nii Eesti ettevôtetele, nende töötajatele – seeläbi meile kôigile, pakume omaltpoolt maikuu lôpuni kôiki implantaadi töid (kirurgilist protseduuri) -19% soodustusega. Jaga pakkumist nendega, kel tead, et vôib sellest infost kasu ja abi olla.

Haiglaravil viibivate Covid-19 patsientide arv on langemas ja praeguseks on haiglaravil vähem inimesi kui on haiglast välja kirjutatud. See lubab homsest (21.04.20) alates alustada plaanilise ravi taastamisega ka hambakliinikutes. Oleme alustanud taas korralise raviga.

Kliinikusse kohapeale palume tulla üksinda, ilma saatjata (v.a. alaealised patsiendid).

Palun ärge tulge vastuvôtule varem, kui 5 min enne ametlikku vastuvôtuaega.

Administraatoril on õigus suunata varem saabunud patsient kliinikust välja, ootama oma vastuvôtuaega, kui ooteruumis on rohkem inimesi ja meeskonnal ei ole endi ja patsientide tervise huvides võimalik täita reeglit, kus ootavate klientide vahel oleks vôimalik tekitada 2 meetrine privaatne ruum. Palume môistvat suhtumist selles osas.

Kliiniku vastuvôtumeeskond on kohustatud patsiendi saabudes paluma:

-mõõta puutevabalt Teie kehatemperatuuri;

-paluma Teil desinfitseerida käed;

-paluma täita covid-19 deklaratsiooni;

-kui patsiente on ooteruumis rohkem, kus ei saa 2+2 reeglit täita, paluma Teil asetada enda ja ümbritsevate kaitseks meie poolt pakutud kaitsemask näole.

Palume veelkord môistvat suhtumist ja Teie poolset igakülgset koostööd selles osas

Soodapesu ehk pärlipesu protseduure teostatakse alates juunikuust meie kliinikus.

Kôik muud raviprotseduurid toimuvad tavapäraselt nagu enne eriolukorra vâljakuulutamist. Küll aga rôhutame, et kui Te tunnete end haiglaselt, olete määratud karantiini vôi môni Teie lähikondlane on karantiinis, kellega olete kokkupuutunud vähem kui 14 päeva jooksul, siis palume raviaeg muuta vôi tühistada ning kokkuleppida administraatoriga uus vastuvôtuaeg.

Ühtlasi jätame endale ôiguse rakendada protseduuride läbiviimise(l) eel vôi järgselt eriolukorra ajal tavaks saanud meetmeid meie ja Teie tervise huvidest lähtuvalt. Head tervist soovides, NHK meeskond.

info@nhk.ee
6232302